GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

APARELL DIGESTIU per Carmen de Ayora Cursos i tallers

17:0019:00 h
Lloc: La Escocesa
Pere IV, 345
08019 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Trobada

Aparell digestiu es planteja des de la dissidència. Unes trobades que qüestionen en la mitjana que s’aborda dibuix i pintura, per a transitar per ells en diferents maneres, comprometent-se amb la complexitat, sense renunciar a les seves hibridacions.

Materials rebutjats per la realitat neoliberal, un viatge en imatges per la consciència del dolor. Un procés digestiu per allò que ens consumeix i que es queda gravat en el fons de la caverna que és el nostre món emocional. Els espais que ens envolten, els que recordem i els que somiem es converteixen en contextos faedors de situacions conflictives. Els objectes que formen part de la nostra vida són paisatges on reflectir dubtes mai resolts.
Una preocupació de la realitat de manera excessiva, per a deformar-la cap a un tremendisme en la connotació de les seves formes. Una insistència en la lluita de la consciència afectada per la quotidianitat, treballant a partir d’aquestes ferides, a partir dels efectes que l’existència fa en la vida. Desenvolupament dels temes en relació al nivell de preocupació que ocupen el dia a dia. Cerca d’opcions per a resistir a partir de l’art. La intuïció com a motor i el qüestionament d’això mateix. Utilització de tècniques que siguin barates, l’excessiu del procés de treball és la seva lentitud, és un dels cavalls de batalla de Carmen, mantenir la lentitud i conservar els processos interns amb tot el que demanen. Estar implicada políticament, la mirada és crítica, radical i dissident, sofreixo per això. Crec que l’art ens salvés. Necessitar de la malaptesa com a base del coneixement, adorar la ingenuïtat i la innocència.

Vull arribar a l’origen de les coses, i començar de nou.

 

10/02 de 17:00 a 21:00h
11/02 de 10:00 a 14:00h
13/02 de 10:00 a 14:00h / 17:00 a 19:00h
14/02 inauguración 19:00h
APARELL DIGESTIU per Carmen de Ayora Cursos i tallers