SERGI FÄUSTINO - FÄUSTINO VI o 126 cavalls

20:0020:50 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Preu: De 12€ a 15€
Arts en Viu

Sergi Fäustino és un dels creadors imprescindibles de l’escena contemporània nacional des de l’estrena de ‘Nutritivo’ a 2002. La seva investigació sobre el cos, el cansament i els límits físics travessa de manera continuada el seu treball dels últims 10 anys amb una profunditat, compromís i coherència difícils de trobar al panorama actual i per aixó mateix, extremadament valuoses. El Sergi ha passat per moltes etapes com a creador, des de ser habitual a la programació ‘Radicals Lliure’, les programacions i projectes de La Porta Barcelona i Teatro Pradillo de Madrid, o al festival ‘El lugar sin límites’ del Centro Dramático Nacional. Com a creador ha anat evolucionant, aprofundint i clarificant les seves línies d’interès fins a arribar a una depuració que va molt més enllà de la forma o de l’estil, un posicionament ètic com a creador.
______

Un cos en l’espai ballant de principi a fi. Una veu en off d’algú que mira i analitza el cos que es mou, el cos que balla, i que fa una immersió a l’interior d’aquest cos, a l’interior d’aquesta persona, per compartir totes aquelles vicissituds de la seva vida que l’han portat a estar davant nostre movent-se d’una manera única. Partint així de l’estrictament físic per arribar a quelcom que transcendeix el cos.
La proposta pretén posar sobre la taula una visió des del cos i a través del cos, amb la consciència que és important que aquesta visió existeixi -juntament amb moltes altres-, en un moment en què la tendència és anar cap a una visió única.
Tot plegat és una celebració del cos, del moviment i de la dansa.

SERGI FÄUSTINO – FÄUSTINO VI o 126 cavalls