GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

CCC#27_Julián Pacomio i Ángela Millano

20:0021:00 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Càpsules de Creació en Cru són moments de trobada amb els creadors residents al centre, pensats per compartir de manera confortable i distesa la seva pràctica artística, l’estat actual dels seus projectes, les matèries i qüestions que apareixen i nodreixen el seu treball. Mostres informals, presentacions amb diferents nivells d’exposició, sessions obertes d’estudi, projeccions, converses i altres dispositius per descobrir l’interior dels processos de creació.

PSYCHO és una peça sobre dues seqüències cinematograàfiques gairebé iguals (la pel·lícula “Psycho” de Alfred Hitchcock i el remake homònim de Gus Van Sant realitzat en 1998). Què és el que apareix quan es veuen simultàniament dues coses diferents entre sí però pràcticament idèntiques?
PSYCHO és una peça sobre l’anatomia de dues imatges i el seu escorxat. PSYCHO és una manera de dilatar el temps de cada cos i fer present l seu pes. PSYCHO és pausar el fluix del temps i observar amb rigor els instants i els detalls del que esdevé a dins. PSYCHO és un joc de miralls. PSYCHO va sobre els dobles. PSYCHO és una còpia més el seu original. PSYCHO és molt més que un remake. PSYCHO és una gota de sang caient sobre un bassal de sang. PSYCHO són línies verdes i grises horitzontals. PSYCHO té a veure amb el tercer home. PSYCHO és un tercer cos.
PSYCHO forma part del projecte d’investigació Asleep Images, del qual també forma part la peça Make It, Don’t Fake It (2019) i que es pregunta:
Pot una persona en si mateixa emmagatzemar, ser, representar i reproduir continguts cinematogràfics?

Creació i performance: Julián Pacomio i Ángela Millano
Acompanyament dramatúrgic: Carolina Campos
Direcció tècnica: Leticia Skrycky
Assistència tècnica: Leonardo Mouramateus
Suports: Ayudas a Artistas Visuales (Junta de Extremadura), Tabakalera – Centro Internacional de Cultura Contemporánea (San Sebastián),
Residències: La Caldera (Barcelona), Tabakalera (San Sebastián), Atelier Real (Lisboa), Desfoga (Cambados) i S’ALA (Sassari).

CCC#27_Julián Pacomio i Ángela Millano