Ikram Bouloum DJ set

23:3001:30 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Concert

Ikram Bouloum és una força d’impulsió artística en moltes direccions. De pares marroquins i nascuda a Torelló, Ikram porta vuit anys vivint a Barcelona, on va començar a desenvolupar la seva faceta artística com Dj punxant en gran part dels clubs i festes de la ciutat (Nitsa Club, Mutek, Club Marabú, Loom, Voodoo Club , etc.). Aquest últim any també ha tingut molta presència en l’escena de clubs madrilenya participant amb els seus sets al Festival Gelatina de La Casa Encendida i en festes com Cha Chá o NOIA.
Les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, un tipus de literatura sonora, i la seva utopia de club és un espai polifònic on moltes veus són representades alhora. Influenciada per les noves estètiques de club, el gqom, el tarratxo, el reggaeton, el Dembow, passant també pel bass mes global i les electròniques més experimentals i de la diàspora, l’artista pretén fugir de les expectatives identitàries a través dels seus sets.
Ikram també forma part de la renovada sala Vol a Barcelona, on utilitza l’espai de la festa per experimentar, aprendre o buscar la seva forma ideal de club, ja sigui des d’una experiència més sensorial o com a pensament.

Ikram Bouloum DJ set