Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

MUY EXPERIMENTAL # 6 [permaneciendo en el centro del vértigo y la precariedad]

17:0020:00 h
Lloc: Graner, Centre de creació del cos i el moviment
Jane Adams, 14-15
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Pràctica-laboratori que posa en pràctica el que es reflexiona, relata o teoritza en la publicació ‘Entre las personas al trabajar juntas’’ (que es presentarà dins de la jornada de professionals del 8/02/20 a La Caldera) de Cecilia Vallejos i Bea Fernández.
______

En 2017 vaig dur a terme per primera vegada un exercici de transmissió d’una peça coreogràfica dirigida i interpretada per mi mateixa el 2003 (‘Escorzo’).
El que vaig descobrir en el procés de transmissió d’aquella peça en concret és que vaig necessitar posar en joc metodologies i eines d’altres processos de creació posteriors per arribar a disposar d’aquest cos que aquesta peça en concret necessitava. També vaig confirmar que en gairebé totes les meves investigacions hi ha un interès per desenvolupar tecnologies per a la supervivència dins i fora de l’escena i una gran necessitat per entendre com es sosté el present romanent en el centre del vertigen i la precarietat amb un cos en constant canvi, sempre en moviment i mai arribant a solucions, convertint-se i transformant-se sense un objectiu concret més enllà de romandre.
Aquesta és una pràctica decididament triada per no aturar-se, sempre en moviment, sense objectiu, sempre convertint-se i transformant-se, esdevenint, mai arribant. Transitant tot i alhora dins i fora, passat i present, present i futur, present. Físic, metafísic. Fantasia, memòria. Cos, veu.
Cada acció produeix, acumula i registra simultàniament.

MUY EXPERIMENTAL # 6 [permaneciendo en el centro del vértigo y la precariedad]