CRASH PAD / performance Sergi Botella

19:0020:30 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

CRASH PAD

19.00h performance  (aforo limitado)

Performance de Sergi Botella que uneix l’oralitat i l’esforç físic a partir d’un text semi-autobiogràfic, fragmentat i polièdric.

Un crash pad és un matalàs portàtil per a practicar escalada en bloc a l’aire lliure, però que, a la pràctica, pot acollir qualsevol altre tipus de caiguda, física o emocional. En aquest cas, també fa al·lusió a altres constants en l’obra de Sergi Botella: per un costat, els accidents de cotxe, les ulleres trencades i les caigudes en profunditat. Per l’altre, el dels pads, l’escriptura o la música electrònica.

Amb la col·laboració de Foment Excursionista de Barcelona, ​​Caterina Almirall i Violeta Mayoral.

Actualment el treball de Sergi Botella (Terrassa, 1976) pren forma en presentacions performàtiques, text i so. Un exercici a mig camí entre l’electrònica sonora i la remescla vivencial. Utilitza el seu entorn afectiu, així com el proper i quotidià per provocar noves situacions des de l’íntim, reordenat el conjunt de possibilitats. Les seves explicacions exemplificades flueixen en una atmosfera carregada de mentides autosugestionadas i dels relats més honestos que subjecten uns als altres.

CRASH PAD / performance Sergi Botella