Manifiesto y Ruina | Felipe García Salazar

12:0020:00 h
Lloc: Espai Souvenir
Travessia de Sant Antoni 27
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

“MANIFIESTO y RUINA” és una instal·lació escultòrica en què es dialoga sobre la naturalesa dels materials per tal de donar resposta a les diverses particularitats de les formes i en les contradiccions identitàries dels elements escultòrics.

És a través de l’ús de materials de caràcter constructiu en juxtaposició amb elements extrets de la quotidianitat, que l’artista continua amb la seva línia d’investigació escultòrica per tal de seguir explorant aspectes com la construcció identitària, el pensament, el posicionament polític i social entre d’altres.

Comissariada per Fabrizio Contarino

Felipe Garcia Salazar, artista visual i gestor cultural, graduat de la School of Visual Arts de Nova York i actualment cursant el Màster en Producció i Recerca Artística a la Universitat de Barcelona. El seu treball explora de manera autobiogràfica la seva relació amb el temps, la història i la seva pròpia identitat. A partir de la instal·lació, Felipe busca crear espais de pensament i diàleg amb l’espectador, que convidin a reflexionar sobre l’statu quo contemporani i el que entenem com a realitat.

Felipe ha exposat el seu treball en exposicions individuals i col·lectives incloent Mollet Art 2021-Museu Abello, Primal Distance – Looking Forward Londres / Sant Andreu Contemporani, Muestra Arte Joven La Rioja. – ESDIR – La Rioja, Art Emergent Sabadell – Acadèmia de Belles Arts, Sabadell, Traslación – Galería Peña, Buenos Aires, Argentina, Crossover – Western Gallery, Washington, USA, Minders – Visual Arts Gallery, Nueva York, USA, Octet – Pera Museum, Estambul, Turquía, Lo Mejor que Podemos – Embajada de Colombia en Buenos Aires – Argentina, Mixtape – Visual Arts Gallery Nueva York, US, entre d’altres.

Felipe ha realitzat programes de residència artística a Nova York, Buenos Aires, Xina i Budapest i la seva obra forma part de col·leccions públiques i privades a Estats Units, Argentina, Colòmbia, Espanya, Bèlgica i Hongria.

Manifiesto y Ruina | Felipe García Salazar