'Lo pequeño' - Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol

18:0019:00 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: De 5€ a 8€
Arts en Viu

Presentació de Lo pequeño de Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol. Un espectacle que t’arrenca el riure fent visibles la maquinària i les estratègies teatrals, jugant entre la realitat i la ficció, l’expectació, l’expectativa i l’espectacularitat.

Duració 60 min
Tots públics (recomanat a partir de 8 anys)

Cris, Jorge i Guillem es coneixen des de fa anys i per fi treballen junts. La primera col·laboració l’anomenen Lo Mínimo i és una creació en procés que cristal·litza en dos moments: un que anomenen Lo pequeño, i que van presentar al maig del 2018 a La Pedrera i una altra que es titula Lo Mínimo, que es va estrena al Mercat de les Flors, l’abril del 2019. A Lo pequeño han treballat sobre l’artifici i la seva manera d’apropar-se a ell, fent visibles la maquinària i les estratègies teatrals. Partint d’una situació, un espai i un temps poc definits, com suspesos, van construint petites situacions o mini-espectacles els uns als altres, creat diferents capes d’artifici, realitat o ficció, jugant amb l’expectació, l’expectativa i l’espectacularitat.

Creació i interpretació Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol | So i coordinació tècnica Carlos Parra | Producció executiva El Climamola | Una producció de La Pedrera amb la col·laboració del Mercat de les Flors.

‘Lo pequeño’ – Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol