In Between_Lands - Patricia Bentancur

16:3018:00 h
Lloc: UXVAL GOCHEZ
Carrer Trafalgar 36
08010 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Una instal·lació site specific en el marc del Barcelona Gallery Weekend Festa d’inauguració: 12.10 a les 16: 30h.

Viu i treballa a Montevideo_Uruguay. És artista i curadora, formada a la Facultat de Arquitectura de Montevideo, l’Escola Superior de Arquitectura de Madrid i la New York University. Researcher del Fullbright Academic Program, especialitzada en Arquitectura i Art Contemporani, va desenvolupar la seva investigació al Guggenheim Museum, el Media Arts Center i el New Museum of Contemporary Art de Nova York. Associate Artist del Màster Artist Program de l’Atlantic Center for the Arts / ACA-USA. És assessora i membre de col·lectius i institucions, nacionals i internacionals.

La seva pràctica integra per mitjà d’estratègies conceptualistes, objectes, fotografies, textos i films en instal·lacions interactives i accions participatives. La seva objectiu és posar en diàleg treballs que, si sumatòria, facilitin la lectura de problemàtiques contemporànies invisibilitzades i d’escales diverses.

Les obres s’accionen en aquest cas com a peces d’un arxiu, on els escenaris globals i locals conviuen per descentralitzar la mirada i relativitzar, de manera igualment poètica que crítica, la segmentació aparent que pugui fer-nos creure que un problema no és el nostre per la senzilla raó de no estar proper al seu geografia, cultura o religió. El seu treball pot entendre més com una contextualització de la existència que com un registre d’ella.

In Between_Lands – Patricia Bentancur