Residència artística a Homesession, per a artistes locals

Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

El programa de residències artístiques internacionals es troba actualment suspès. Hem decidit oferir el nostre espai a artistes locals que el puguin necessitar.

Homesession posa a disposició el seu espai situat al carrer Creu dels Molers (habitatge + taller) a aquells/as artistes que viuen a Catalunya i que no puguin actualment comptar amb un espai de treball i habitatge confortable.

Oferim residències d’1 mes a partir del mes de juny, o abans (fins que es reactivi el programa habitual). El/la artista seleccionat per a la residència de juny serà convidat a presentar el seu treball en el marc de ArtNou 2020. Per a les residències posteriors a juny es concordaran amb el/la artista possibles vies de presentacions publiques del seu treball (online, artist talk, exposició, etc.).

Els/les artistes que ho necessitin poden enviar un portafolio i una carta de motivacions explicant breument la situació en la qual es trobin i justificant la necessitat d’un espai d’habitatge i de treball. El/la artista seleccionat/a tindrà a disposició tot l’espai podent així treballar i viure només.

CONDICIONS

La convocatòria aquesta destinada a artistes visuals en actiu, de màxim 35 anys residents a Catalunya.

La residència no té cap cost.

El/la artista s’encarregarà de la neteja de l’espai.

Durada de la residència: 1 mes.

Dead Line candidatures: 5 de maig de 2020

CANDIDATURES

Els candidatures es tramiten per e-mail (assumpte RESIDÈNCIA 2020) a info@homesession.org (pes màxim de 4MB) incloent:

– Carta de motivació i objectius de la residència (màx 600 paraules)

– Portafolio en pdf de treballs recents o web

– Currículum

Residència artística a Homesession, per a artistes locals