Tots els Calippos del Món

11:0013:00 h
Lloc: Punto de encuentro: Can Ricart, Emilia Coranty 5-9: 41°24'29.6"N 2°11'58.5"E

Preu: Activitat gratuïta
Altres

En el marc de recerca del projecte Te( n ) cuidado, presentem l’activitat “Tots els calippos del món”. Una proposta creada per Ruta de autor que busca rastrejar històries i usos d’un territori (Poblenou) marcat per la des-composició de la idea de barri i comunitat, a partir de preguntes com ¿En quin moment i com s’estableixen les nostres relacions amb un lloc?, o ¿Com sabem quin és el nostre barri si vivim en diversos alhora, física i emocionalment?

 

Després de mesos de confinament durant els quals transitar ha estat restringit, pautat i regulat, aquesta activitat-ruta ens proposa una tessitura diferent de la de fa un parell de mesos. Ara no podem sortir sense preguntar-nos pels controls impostos col·lectiva i individualment. Per això, volem obrir el debat sobre com precisament unes mesures que s’emparen en la “cura” enfonsen l’acte mateix de poder distendre’s en el fet de caminar, de relaxar-se i separar-se de la rutina per donar pas a l’intercanvi de veus, memòries, sensacions .. . per assolir espais de performativitat.

 

“Tots els calippos del món” és una cartografia que interpel·la diferents elements urbans en diversos trams dels carrers Pere IV, Bilbao i Bolívia de Barcelona.

És una activitat pública, intergeneracional i gratuïta que requereix inscripció prèvia via formulari. Inscriu-te aquí!

 

“Tots els calippos del món” és una proposta artística-cultural creada per l’equip de Ruta d’autor i que compta amb la col·laboració de l’Associació veïnal Taula Eix Pere IV, l’Arxiu Històric del Poblenou i el col·lectiu d’emancipació alimentària Mucha Cuchara. Te( n ) cuidado és un projecte recolzat per la Fundació Carasso.

 

Tots els Calippos del Món