Aquesta setmana es va revisar el decret del 29 Oct. i, afortunadament, al menys algunes activitats culturals s'han pogut reactivar. Tot i això, continuem recomanant revisar el web de cada espai en cas de canvis o anul·lacions.
Molta força!

Els concerts de la Fabra: Bianca Steck

20:0022:00 h
Lloc: Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: De 5€ a 7€
Concert

Després de l’aturada forçada a causa de la crisi sanitària, recuperem el cicle Els concerts de la Fabra, organitzat amb els nostres residents L’Afluent. Serà el dijous 25 de juny a les 20h, amb l’actuació en directe de Bianca Steck, una jove de Barcelona amb arrels angleses i alemanyes. Amb una base purament de música clàssica, i havent acabat el grau professional de piano, Bianca va començar a escriure les seves pròpies cançons. Ho va fer, però, amb una guitarra, que a diferència del piano podia portar a tot arreu. La lletra i les històries de les seves cançons juguen un paper fonamental dins del seu estil pop/folk.

El seu primer EP porta per títol Voices&Noises, i neix durant la seva estada de dos anys a Escandinàvia. Un treball íntim, personal i delicat que va gravar amb TomTom Record en un petit estudi de Barcelona.

El concert, com és habitual, tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica de Creació, amb entrades a 5/7 euros (anticipada/taquilla).

Per assistir-hi, heu de tenir en compte el següent:

El públic gaudirà del concert distribuït en taules i cadires.

Els grups de persones que arribin junts quedaran agrupats, si es desitja, amb un màxim de 8 persones.

Es recomana arribar a la sala amb antelació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 30 minuts abans del passi.

L’ús de mascaretes és obligatori mentre no s’estigui assegut a la taula. Es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic.

El servei de bar obrirà i es permetrà el consum de begudes a les taules.

Es recomana distància física sempre que sigui possible.

És important portar les entrades a la sala en format electrònic, preferentment.

Les entrades a taquilla i les consumicions només es podran pagar amb targeta.

Aforament limitat a 50 persones.

Els concerts de la Fabra: Bianca Steck