CRISIS OF NOW / FOTOGRAFIA ASIÀTICA CONTEMPORÀNIA

16:0020:00 h
Lloc: Espronceda
Espronceda, 326
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Homesession col·labora en l’organització de CRISI OF NOW – CONTEMPORARY ASIAN PHOTOGRAPHY  PART 3 (crisi d’ara), una sèrie d’exposicions inèdites de fotografia asiàtica contemporània que analitza la cultura i la pràctica artística de l’art contemporani des de la perspectiva dels creadors asiàtics.

Crisi of Now. – CONTEMPORARY ASIAN PHOTOGRAPHY- Part III podrà veure’s a Barcelona, del 26  d’octubre al 2 de novembre de 2020.
Està exposició inèdita està comissariada per Chun-chi Wang i organitzada per Idolon Studio, Idolon Lab, Homession i l’Oficina Econòmica i Cultural de Taipei, compta amb el suport dels Ministeris d’Afers exteriors i de Cultura de Taiwan i la col·laboració d’Espronceda – Institute of Art & Culture.

Crisi of Now. Part III reuneix a Barcelona 45 obres, algunes de gran format, que narren experiències i històries de vida específiques, alhora que permeten construir relacions entre contextos històrics dispars des de diverses perspectives. Algunes de les sèries mostren diferents ubicacions geogràfiques de manera sincrònica, mentre que unes altres es concentren en un mateix emplaçament en diferents moments temporals. Les vivències personals i la consciència col·lectiva estan lligades a múltiples trajectòries històriques on les vicissituds polítiques i socials juguen un paper important. L’exposició reuneix l’obra de Wei-li Yeh, Liu Ho-jang i Ting-ting Chen.

CRISI OF NOW – CONTEMPORARY ASIAN PHOTOGRAPHY  PART 3

26 d’octubre-  2 de novembre

Entrada Gratuïta

Opening + visita guiada amb la comissària
26 d’octubre de 19 a 21,30h

Horari de visita: de dimarts a dissabte de 16 a 20h reservant cita prèvia a : ovidiu@espronceda.net

Adreça: C. d’Espronceda, 326, nau 4 i 5, 08027 Barcelona, www.espronceda.net

CRISIS OF NOW / FOTOGRAFIA ASIÀTICA CONTEMPORÀNIA