3 transitions d'une même figure

Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

“3 transitions d’une même figure”

Rémi Dal Negro+Romain Poirier 

18 -20 novembre 17-20h

 

Al principi d’aquest projecte, la intenció de mostrar les profunditats de les reunions de Gabber es va vincular a l’estudi dels dispositius de comunicació sintètica que s’estaven desenvolupant en els anys 90.
“3 transitions d’une même figure”  neix d’una col·laboració en la qual la mescla d’experiències sensibles relacionades amb la festa i l’escolta activa es plasmen en un vídeo-so. Conté una travessia cap a la psicomàgia i es crea entre el rugit d’un cotxe tunejat i l’escolta hidrófona de la carpa koi japonesa.

 

Rémi Dal Negre, artista visual, i Romain Poirier, compositor, treballen entorn d’obres sonores en la seva materialitat.
En 2017, Rémi Dal Negre convida a Romain Poirier a experimentar amb l’amplificació i la manipulació dels senyals emesos per la seva peça l’Etendoir.  Aquesta trobada produeix una actuació i la composició de la segona part del Quattro Stagioni, l’Estigues.
Creador de Couac i Relleu, Rémi Dal Negre està representat per la galeria Eric Mouchet. Romain Poirier és membre del grup Uzhur, cofundador dels estudis Mer-Noir i del projecte de radi Scalarstation. La residència Homesession els permet escriure i desenvolupar el projecte de recerca Comment Vaig habitar Un Mur de Son ?

Amb la col3laboiració d’art3 (Valence, França), Festival Loop City Screen

 

 

 

3 transitions d’une même figure