Estancias

Lloc: Galeria Carles Taché
Mèxic, 19
08004 Barcelona
Exposició

La Galeria Carles Taché té el plaer de presentar fins a principis de Novembre l’exposició individual de Rafa Forteza titulada ‘Estancias’. La mostra constarà d’obres sobre tela a més de diverses escultures. Al costat de les obres de l’artista es mostraran un grup d’obres del seu germà, el prestigiós dermatòleg, Francisco Javier Forteza.

Forteza realitza amb aquesta la seva primera exposició en l’espai del carrer Mèxic. Amb anterioritat, fa ja més de dues dècades, l’artista va realitzar una exposició en l’espai que la galeria posseïa al carrer Juan Sebastián Bach. Per a aquesta nova exposició l’artista mallorquí ha realitzat pintures de gran i mig format acompanyades de tres escultures on mescla diferents materials. Totes les obres estan realitzades aquest mateix any 2022.

Rafa Forteza, nascut a Palma en 1955 va estudiar arquitectura i es va llicenciar en Belles arts aquí a la ciutat comtal. En 1982 va realitzar la seva primera exposició en la icònica 4 Gats de Barcelona. Ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals i la seva obra forma part de les millors col·leccions i museus també nacionals i internacionals. És habitual en les fires internacionals i és reconegut també per la seva extensa labor dins del món de les arts gràfiques. Avui dia resideix a Alaró, Mallorca.

A ‘Estancias’ Forteza ha volgut rendir un homenatge i col·laborar amb el seu germà el Dr. Francisco Javier Forteza que amb ‘Rostros’ suma nombrosos dibuixos en un interessant diàleg.

Estancias – Rafa Forteza