Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Experiència Revolving Door – De la sala d’exposicions a l’aula de treball / Erques Torres, Clara Alonso, Jana Fontdevila

18:0020:00 h
Lloc:

Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

En aquesta xerrada/presentació s’exposarà el cicle Revolving Door complet, des de la base teòrica que impulsa el projecte fins als tallers que el tanquen. S’hi presentaran també les conclusions que s’extreuen del cicle: com influeix un espai d’aquest tipus en una escola de disseny, quin és el perfil d’alumne participant, què aporta a una sala d’exposicions el fet d’incloure-hi un projecte com aquest, etc. L’experiència conjunta d’alumnes dins un espai lliure de qualificacions i burocràcia, i directament relacionat, com aquestes propostes, genera grups de treball capaços de dur a terme projectes experimentals dins el cicle, però també projectes reals fora d’aquest espai.