Luz Broto – Exposar les columnes

Lloc: Dilalica
Trafalgar 53
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Del 27 de setembre al 4 d’octubre tindrà lloc l’Activació 1 del projecte Exposar les columnes de Luz Broto.

Exposar les columnes implica una acció. Al conèixer els requisits per obtenir la llicència d’activitats d’un espai d’accés públic que obligaven a una protecció contra incèndis de les columnes, i la sol·lució de l’estudi d’arqutiectura Maio de cobrir-les de pladur, Broto convida a descobrir-les.

L’obra consta de tre moments: els dibuixos i el contracte que presenten el projecte (els quals es van poder veure a Espai, l’exposició inaugural de Dilalica, i es podran veure a la fira Swab del 26 al 29 de setembre); l’acte d’obertura i exposició al públic; i el testimoni de les peçes de pladur extretes.

Exposar les columnes pot activar-se fins a quatre ocassions, en les que les diferents parts de les columnes resten descobertes durant el tiemps acordat entre galeria i coleccionista.

Aquesta primera activació s’iniciarà divendres 27 amb l’extracció de les plaques de pladur que cobreixen les columnes i el dijous 3 d’octubre es procedirà al seu tancament amb la col·locació de material nou de les mateixes característiques. Entre aquests dos moments quedaran exposades a la galeria les columnes obertes i les peçes de pladur extretes. L’exposició podrà visitar-se des de l’inici de l’obertura fins al final del tancament, de 11 a 14h i de 16 a 20h (excepte diumenge 29).

L’acte oficial será el dissabte 28 de setembre a les 13:30h, amb la presència de l’artista Luz Broto, el coleccionista Josep Maria Civit, qui ha adquirit la primera activació de l’obra, i el galerista Louis-Charles Tiar.

Luz Broto – Exponer las columnas