GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Si hoy fuera tu último día - Inauguració de Jia-Ling Hsu

18:0021:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Si hoy fuera tu último día:
Un record personal amb el seu encontre silencios amb el públic 

El pròxim 26 d’Octubre, l’artista taiwanesa Jia-Ling Hsu inaugura la seva exposició, després de dos mesos de residència en Homesession. L’exposició romandrà oberta 26 i 27 d’Octubre de 18 a 21h.

“Si hoy fuera tu último día” [Si avui fos el teu últim dia] és l’últim capítol de les memòries de l’artista, on tracta les seves experiències quotidianes relacionades amb la seva família d’origen, abordant les nocions de “tasques domestiques” i “cura dels altres”. Es tracta d’una exposició site-specific que harmonitza amb la peculiar arquitectura multifuncional de Homesession, que serveix d’estudi, residència i lloc d’exposició.  Aquesta multifuncionalitat de l’espai reflecteix les circumstàncies personals de l’artista,  on el treball és part integrant de la vida, i viceversa.

Aquesta exposició mostra les indagacions i reflexions de l’artista sobre quan un esdeveniment ja ha tingut lloc i s’ha convertit en passat: què queda? Com han de presentar-se aquestes persones, esdeveniments i objectes conservats en la memòria, especialment després del pas del temps i les enormes distàncies a través de la terra i la mar, per a representar la seva essència en el present?

 

Jia-Ling ha rebut beques de residència artística de Taipei Artist Village, Soulangh Artist Village, Hangar, Ca Serrat i Piramidón.
Com performer, Jia-Ling també treballa amb altres artistes, com Xavier Le Roy i Scarlet Yu en “Still (life) in Taipei” i “Retrospective” de Xavier LeRoy. Ha col·laborat amb Riverbed Theatre en “Just For You Project”: “Entrance”, “Nobody Gets Hurt”, “Hypnosis” i “Blur”. Després d’actuar en llocs com el Centre d’Arts Escèniques de Taipei, el Museu de Belles arts de Taipei, el Teatre Nacional, el Teatre Experimental i el Jardí d’Art de Macau.

Si hoy fuera tu último día – Inauguració de Jia-Ling Hsu