FANZILONA, 50 ANYS DE CULTURA ALTERNATIVA A BARCELONA

19:0020:30 h
Lloc: CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 22.05.2024.
Conferència

Després de l’estrena dels sis primers capítols de Fanzilona a la plataforma Caixaforum+, Zosen Bandido, un dels directors, acompanyat de Leónidas Martín i Leila Méndez, tots dos participants en diversos capítols, ens presentaran els dos últims episodis de la sèrie documental.

L’acte de presentació constarà d’una projecció en què es mostraran alguns fragments dels últims capítols. Després, tindrà lloc un col·loqui on es debatrà el paper de la cultura underground avui dia, el mainstream, la creació alternativa i l’activisme artístic com a eina de reivindicació política i social.

A càrrec de:

Leónidas Martín, doctor en Belles Arts i professor de Polítiques Artístiques a la Universitat de Barcelona. Va fundar els col·lectius artístics Las Agencias i Enmedio, i col·labora en diferents mitjans de comunicació.

Leila Méndez, fotògrafa autodidacta amb una llarga trajectòria. Ha dut a terme projectes artístics personals i ha treballat per a diferents mitjans de comunicació, com ara The GuardianVogue Spain i El País, entre d’altres. Actualment, és directora del màster de Fotografia i Direcció d’Art en la Moda a la Idep Barcelona.

FANZILONA, 50 ANYS DE CULTURA ALTERNATIVA A BARCELONA