Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Far South - Josep Maynou

19:0020:30 h
Lloc: Bombon projects
Trafalgar 45, local 3
08010 Barcelona
Inauguració

“Far south és la petita travessia, la croada domestica del pelegrí desinteressat, genet despistat, massa alt pel seu burro, turista d’ulleres de sol.

En una inversió dels termes, aquest explorador obertament occidental i hipster sense complexes, es cobreix amb una gorra a la moda per creuar les vermelles muntanyes del desert marroquí absort en els seus pensaments, refusant tota heroïcitat amb el soroll del passeig matinal. En les seves recurrents estàncies intermitents al Marroc rural a la província d’Azilal, Josep Maynou treballa amb els artesans locals d’una comunitat la realitat de la qual, s’acaba entrellaçant amb les histories que l’artista porta amb ell des del món occidental. Aquestes son les cròniques de l’etern jove globetrotter desarrelat, l’individu global contemporani; relats que es materialitzen en la producció conjunta de peces que segueixen mètodes de producció tradicional y que no podrien existir sense la practica de l’oposat – la integració pausada i consensuada, i la practica de la permeabilitat mútua.”

Sira Pizà