Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Fènix i la revolta de les naus: Màquina excessiva

11:3013:00 h
Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

En la tercera entrega de “Fènix i la revolta de les naus”, l’artista Pau Magrané ens convida a desenterrar fascineroses tecnologies ancestrals, capaces de mobilitzar masses a cop de simfonies lúdiques productores de sensacions extremes. El màster ens empeny sobre rodes a compartir a través del joc, una caòtica investigació sonora i col·lectiva.

Fènix és el programa educatiu de Sant Andreu Contemporani dirigit al públic infantil i familiar per experimentar, en col·laboració amb artistes convidats, els límits entre art i pedagogia i poder-los desdibuixar. És un laboratori on produir coneixement a partir de l’acció, on l’obtenció de resultats queda en un segon pla. Es prioritzaran les reflexions que derivin dels tallers i s’exaltarà l’experiència de vida com a mètode per aprendre i relacionar-se amb l’entorn.

Informació pràctica:

Edat recomanada
De 4 a 9 anys

Preu

Gratuït
Aforament limitat

Inscripcions
Telèfon: 93 311 99 53
sac@santandreucontemporani.org