Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Festa de cloenda de Taller no lineal. Antonio Gagliano i LaFundició

20:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta

Festa de cloenda de Taller-laboratori obert i ambulant a càrrec d’Antonio Gagliano.
13 de setembre, a les 20 h
Plaça de la Cultural de Bellvitge
Degustacio de cuina camerunesa a càrrec de l’Associació Cultural Balafon.
Una rulot servirà per desplaçar un taller de dibuix pel barri de Bellvitge, durant els dies de la seva festa major, a fi d’engegar diferents processos d’investigació a l’entorn de la història del barri i d’interacció amb els seus contextos i comunitats. La intenció és assajar amb estratègies de representació que permetin copsar com s’ha construït relat i discurs al seu entorn i al llarg dels anys.
Taller no lineal s’inscriu en la celebració del 50è aniversari del barri, que tindrà lloc l’any 2015 i que impulsa el grup Bellvitge50. El taller oferirà la possibilitat de compartir, revisar i repensar molts dels materials sobre el territori que han produït diferents col·lectius locals, com ara l’Institut Bellvitge, l’Associació de Veïns i Veïnes de Bellvitge, el Centre Esclat i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet, entre d’altres. La rulot que servirà d’infraestructura procedeix del projecte Open-roulotte de LaFundició i és una cessió del Patronat de Cultura de Ripollet.