GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

FESTIVAL PLAGA 2015

Lloc:

Preu: Activitat gratuïta

“PLAGA o tothom o només tu”

PLAGA és una proliferació de propostes artístiques en llocs que normalment no s’usen com a espais artístics, és a dir, en llocs bastant normals, en pisos i cases, en tallers d’artistes, al carrer, als bars… Durant els dies 14 i 15 l’art s’estendrà per la ciutat com una plaga de formes variades: exposicions, performances, accions, concerts, lectures, màgia…
Per a aquesta edició tenim un lema “O tothom, o només tu”. Això vol dir que si fins ara PLAGA havia volgut ser radicalment obert, i havia acceptat totes les propostes que havien arribat, aquest any canviem d’estratègia, bàsicament en favor de l’ecologia temporal de les organitzadores. Hem decidit simplificar el programa i convidar a qui ens ha vingut de gust, partint de la idea que volíem fer partíceps a persones que consideréssim padrins, però també a persones a qui podríem apadrinar.
El festival PLAGA és iniciativa d’un grup obert i heterogeni interessat en l’art en totes les seves vessants –creació, teoria, gestió, educació- que ha vist com l’accés al món artístic professional es fa cada vegada més difícil però que aprofita aquesta situació per a fer coses amb els recursos que té a la seva disposició. PLAGA serveix com a camp d’assaig, com a espai de prova i error i com a oportunitat per aprendre juntes.

Organitza Supterranis, que en aquesta edició som: Caterina Almirall, Anna Dot, Palma Lombardo, Blai Marginedas, Irina Mutt.

Participen:
Caterina Almirall, Marc Badia Quintana, Jose Begega, Estel Boada, Jaume Coll, Bernat Daviu, Diego Díez, Anna Dot, Núria Gabriel, Nyam Nyam, Pere Ginard, Roc Herms, Jeleton, Oriol Klis, Gerard Kota, Consol Llupià, Palma Lombardo, Placa Turca (Juan David Galindo, Berta Ayuso, Eulàlia Garcia, Ana Garcia Pineda, Marta Achilés, Andrea López), Mari Pepa, Jan Monegau, Daniel Moreno Roldán, Arnau Musach, Irina Mutt, AM, Yoko Ono, Quim Packard, Jose Manuel Pérez Ferrández, Blanca Roncales, Eulàlia Rovira, Francesc Ruiz Abad, Joaquim Salvador-Rabaza, Adrian Schindler, Trencafinestres, Ian Waelder, Daphne Xanthopoulou, Strawberry Cookie Colectivo.

Programa: https://festivalplaga.wordpress.com/programa-plaga-2015/

FESTIVAL PLAGA 2015