FESTIVAL SÂLMON'22: Jornada dominguera

11:0017:30 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: De 10€ a 15€
Arts en Viu

Abordem aquesta jornada transgeneracional de diumenge proposant estar i compartir des de llocs no frontals i dirigits. Passar el dia transitant propostes que permeten acostar-se a les arts visuals i performatives des de la diversitat d’angles interseccionals. Si ets mainada, pots començar el dia amb un taller infantil que proposa un espai instal·latiu i dissident per construir en comunitat; mentrestant la resta explorarem una peça escènica que ens parla de com abordar l’abisme provocat per un bany iniciàtic. Ens trobarem totxs a l’hora del vermut per activar una publicació que és pista de ball i dinarem a la terrassa. Començarem la tarda amb una conferència performativa per a les nostres esquenes i potser retornarem a l’espai creat durant el taller per viure’l a través de l’experiència i relat de la mainada.

 

BURN BABY, BURN! amb el Colectiu TeknoDrag: Symphony of the Seas (Xavier Manubens) i Mama Lynch (Lyn Diniz)

Taller infantil d’art travesti

En aquest taller farem un recorregut sensible a través del cos i la transformació de la nostra imatge per trobar altres potencialitats d’allò que ja som. Viatjarem juntes per descobrir quins cossos i quines formes volem construir i com podem fer-ho, tot explorant les possibilitats d’aventura dins un estudi de dansa.

 

SOLO VINE A BAÑARME d’Andrea Pellejero

Performance

“Fa cinc anys vaig patir un atac de pànic. Així, de cop, només m’estava banyant. Era el pànic a desaparèixer, a un buit immens. La por al no-res. Des d’aquell dia hi ha un filtre en la meva persona que m’obsessiona. És subtil, borrós, està en la manera en la que percebo els petits moments (…)”, ha plogut i he deixat que es mullés, he conversat sota l’aigua, he envellit la meva veu, el gel s’ha desfet… i m’he banyat.”

 

EL PAPEL ES LA PISTA amb Anabella Pareja Robinson

Activació d’una publicació

El papel es la pista és el resultat d’una reunió intensiva de dues setmanes de tretze artistes de diferents parts del món, interessats, cadascun des del seu lloc en les arts vives, l’edició, la impressió, la paraula i l’escriptura. El que aconseguim és una publicació on la lectura i l’escriptura activen accions performatives i l’acció de preparar una publicació es pensa com una coreografia.

 

– DINAR CONJUNT A LA TERRASSA –

 

DARRERE ELS ULLS, DAVANT L’ESQUENA, amb Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura] en col·laboració amb Oscar Holloway

Conferència performativa

Darrere els ulls, davant l’esquena és una conferència poètica i performativa que ens parla de donar la cara i de donar l’esquena, dels guardaespatlles, dels ulls, de la història dels miralls, de les selfies, del mite de Narcís, de la relació entre fotografiar i caçar i de Floquet de neu.

 

La entrada inclou el dinar i una publicació El papel es la pista per unitat familiar

El taller infantil va dirigit a infants entre 5 i 11 anys

FESTIVAL SÂLMON’22: Jornada dominguera