GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

FIC-ProdArt’18

12:0020:00 h
Lloc: Fabra i Coats
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

SANDRA AICART – HANNAH BERESTIZHEVSKY – YOSMAN BOTERO – CARMEN DENGRA ARIADNA DIEZ – LÍDIA FANÉ – SVETLANA LIMNIOS – SHIN-TIAN LIN – MELISA LÓPEZ – JIANGJIANG LUO – JESSICA MORONI – F. JAVIER NAVARRO – JUANO ORTIZ – PÍA SOMMER JOSEFINA VALENZUELA – VIRGÍNIA VILHENA

L’exposició presenta els treballs de les pràctiques artístiques desenvolupades pels postgraduats del màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, des de la línia «Art i Contextos Intermèdia». Especialment enfocada al seu caràcter intermèdia, abraça el caràcter polièdric de manifestacions discursives transversals, dialèctiques i pràctiques experimentals d’investigació des de les arts.

Les obres dels treballs finals de màster mostren la pluralitat de manifestacions i relacions amb el món i el pensament crític, i afronten processos i cerques projectuals actives. Els treballs emergeixen a través d’indagacions visibles i vies operacionals obertes i interpel•len la materialitat i el temps virtual, indaguen les friccions intersubjectives, disloquen les funcions i provoquen interferències en els mateixos dispositius d’exposició.

Hi conflueixen joves creadors universitaris, nacionals i estrangers, una part dels quals ha gaudit de residències als espais de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, per portar a terme els Treballs de Fi de Màster compartint la darrera fase dels seus estudis i producció artística.

La col•laboració entre l’ICUB i la Universitat de Barcelona té com a objectiu fer efectiva la transferència de les recerques artístiques i obrir necessàries vies de permeabilitat cultural per als seus resultats. Aquesta mostra, que se celebra des de fa quatre anys, ens permet gaudir d’una adequada visibilitat dins el teixit cultural de la ciutat.


FIC-ProdArt’18