GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Firma. Paula Artés

Lloc: CC Pere Pruna
C/ de Ganduxer, 130
08022 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Què arriba a saber l’Estat de nosaltres? Sabem quanta informació gestiona i quin ús en fa, d’aquestes dades? Quant de temps hem passat a les administracions amb documents, registrant-los, omplint una vegada i una altra el nostre nom, número d’identificació, la nostra signatura…?

El poder no només s’exerceix des d’aquelles grans institucions on pensem que es localitza, també l’Estat exerceix un control sobre la població i organitza la societat a partir d’altres mecanismes més quotidians, com per exemple les estructures administratives que, amb els processos burocràtics i amb els espais físics —ara ampliats als espais virtuals—, contribueixen a crear una societat més disciplinada.

L’artista es qüestiona en el seu treball fotogràfic aquests mecanismes de control i tracta de desvetllar les estructures de poder, les entranyes de les quals romanen ocultes als ciutadans.

__

Temporals és un programa itinerant de projectes d’art contemporani als barris de Barcelona. El seu objectiu és crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. En aquest context, els projectes esdevenen processos de creació que adopten formes diverses segons el territori des d’on se situen.

Firma. Paula Artés