FORA DE SI. Estar ocupant un lloc dins d'un altre.

19:0021:00 h
Lloc: Galeria H2O
Verdi, 152
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Dins del marc de les Setmanes de l’Arquitectura 2024FORA DE Si es presenta com un cicle de tres actes performatius que vinculen els processos de disseny i producció de pràctiques espacials entre diferents disciplines: música, escultura, pintura, dansa i escriptura. Un diàleg entre artistes que aporti reflexions i metodologies per a la construcció de l’arquitectura contemporània.

Miquel Ruiz (h3o) i Arnau Pascual moderaran les converses amb l’objectiu de generar un diàleg entre art i arquitectura que comprometi als autors a interactuar amb l’espai per traslladar el seu discurs a la dimensió física i espacial de la galeria H2O i el seu jardí.

El cicle s’organitza al llarg de dues setmanes amb la celebració de tres actes a les 19:00h els dies 23, 24 i 28 de maig, d’entrada lliure i aforament limitat.

Primer Acte (23/05)
Eva Fàbregas (Artista) + Marina Herlop (Músic)

La relació entre les dues artistes Eva Fàbregas i Marina Herlop es trasllada a la creació d’espais com a construccions arquitectòniques musicals o bé ocupant aquelles arquitectures preexistents. Ambdós casos, formes híbrides que composen noves relacions amb la matèria física i sensorial.

Segon Acte (24/05)
Marria Pratts (Artista) + Gabriel Ventura (Poeta)

La pintora Marria Pratts treballa des de la condició marginal dels barris perifèrics de la ciutat, una obra que encapsula realitats no normatives. Gabriel Ventura, com a poeta, construeix relats onírics on la comprensió de l’individu pren una nova dimensió espiritual. Llenguatges visuals i escrits, units en diàleg.

Tercer Acte (28/05)
Albert Riera Galceran (Artista) + Lorena Nogal (Ballarina)

L’artista multidisciplinari Albert Riera Galceran ocuparà l’espai a través de la disposició d’una obra material i tèxtil amb la qual la ballarina de la Veronal, Lorena Nogal, interactuarà. Aquesta combinació aportarà una nova relació espacial entre espectadors i performance.

FORA DE SI. Estar ocupant un lloc dins d’un altre.