Fora per fer escola. Trobades de professorat

Inscripcions Obertes!
18:0014:00 h
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 03.05.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Trobada

Última Trobada de Professorat del programa Fora per fer Escola de Manifesta 15. 

La tercera trobada, “Comunitats, cures i entorns” és a Sant Cugat i se centra sobre una educació per imaginar futurs.  

Divendres 10 de maig de 18 a 20h conversaran a la Casa de Cultura Costa Badía, artista i  coordinadora d’accessibilitat al Museu Nacional Reina Sofia, Antonio Centeno, docent i activista per la diversitat funcional membre fundador de l’OVI, i Empar Puerto, periodista cultural i docent. Aquesta xerrada és d’accés lliure. 

Dissabte 11 de maig de 10 a 14h, la trobada seguirà en una sessió de treball conjunta guiada per Alba Oller al Monestir de Sant Cugat, on es reflexionarà des d’exercicis i dinàmiques pràctiques la situació actual de les docents a partir de la conversa del dia anterior. Per a aquesta sessió, es demana emplenar aquest formulari d’inscripció 

El programa de Trobades de Professorat té com a objectiu facilitar un procés de reflexió i creació col·lectiva sobre la pràctica docent avui en dia inspirat en la recerca ‘Fora per fer Escola’ realitzada pel Departament d’Educació de Manifesta 15.   

‘Fora per fer Escola’ s’enfoca en les iniciatives educatives progressistes que van succeir a Catalunya abans i després de la dictadura franquista, com ara l’Escola del Mar/Escola de Bosc, Vil·la Joana, el col·lectiu de mestres Batec i el moviment popular d’Escoles en Lluita.  

La finalitat de les trobades és recontextualitzar les situacions i metodologies pedagògiques passades a partir de l’experiència i el coneixement situat dels i de les docents participants per tal de desenvolupar un conjunt d’eines pedagògiques aplicables al context educatiu actual del nostre territori.  

Tercer mòdul: Comunitats, cures i entorns. Una educació per imaginar futurs.

10 de Maig de 18h a 20h i 11 de Maig de 10h a 14h.

Sant Cugat del Vallès.

Fora per fer escola. Trobades de professorat