Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

Für Alle Fälle. Trapalladas, espantallos, farandulos

Lloc: Fundació Joan Miró
Fundació Miró, Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona
Exposició

El col·lectiu Für Alle Fälle (Vanesa Castro i Iñaki López) presenta una mostra de pràctiques d’autosuficiència tecnològica en el context rural gallec. Mentre que el consolidat moviment maker és cada vegada més dependent d’altes tecnologies corporatives, l’Iñaki i la Vanesa han trobat multitud d’exemples de baixa complexitat i alta eficàcia.

Davant de necessitats concretes, aquests no-makers troben solucions senzilles, però carregades d’enginy i capacitat de resolució, impregnades de sabers tradicionals, casolans i amb el màxim aprofitament de recursos i materials propers, sovint reciclats o recuperats. A la sala es podrà veure una instal·lació de diferents sistemes d’espantaocells (espantallos) que els artistes han rastrejat, així com documentació en vídeo d’alguns d’aquests enginys que transformen una andròmina en un aparell (trapalladas).