Ghost Rider (El motorista fantasma) - Joan Pallé, Cayetano Truyols

Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 06.02.2024.
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Ghost Rider és un projecte que amalgama l’esperit del protagonista original dels còmics de Marvel dels 70 amb literatura clàssica Faust, de Goethe– i l’èpica de protopunk homònima que va compondre la banda Suicide el 1977, estenent el seu lore en un bootleg que exposa l’arquetip de l’home mil·lennista jove i precari– a través de la figura de l’skater i qüestions sobre hauntologia i demonologia. Mitjançant videocàpsules que creuen el gènere del vídeo de skate i el videoassaig, narrem la maledicció que pesa sobre el nostre protagonista l’eterna joventut, que està lligada al gir irònic propi de la mentalitat literal dels pactes demoníacs en què l’operativitat d’allò màgic/demoníac atén la textualitat de les paraules. En el cas del nostre personatge i de la majoria mil·lennista, el desig de ser sempre jove té a veure amb la no resolució favorable de la vida cap a la fase adulta.

 

Joan Pallé (Lleida, 1989) i Cayetano Truyols (Mallorca, 1994)

Joan Pallé ha obtingut el grau de Belles Arts de la UB i un màster de l’Institute Art Gender Nature, HGK, de Basilea. Ha exposat a ADN Galeria, Kuntshaus Baselland, Galeria Fran Reus i La Panera, entre d’altres.

Cayetano Truyols ha obtingut el grau de Belles Arts i un màster en investigació artística, tots dos de la UB. Ha exposat en llocs com Espai Zero (Fabra i Coats), Sala d’Art Jove i ACUD Galerie (Berlín), entre d’altres.

Ghost Rider (El motorista fantasma) – Joan Pallé, Cayetano Truyols