GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

HAMACA PROJECTA: CICLE DE CINE I VÍDEO/18,19 i 20 de maig LOIS PATIÑO

19:0020:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Screening

A les sessions del 18 i 20 de maig Patiño presentarà una recopilació dels seus curtmetratges més recents al voltant de la idea de la memòria del paisatge “Noite sem distancia” (23’), “Estratos de la imagen” (06.30’) i “Montaña en Sombra” (14”). La presentació i debat serà a càrrec del comissari i crític Frederic Montornés.

A la sessió del 19 de maig l’artista presentarà el seu llargmetratge “Costa da Morte” (83’.2013), un retrat sobre aquesta regió, els seus habitants i la seva història. Presentació i debat a càrrec de Ramon Girona del Col.lectiu de Crítics de Cinema de Girona

LOIS PATIÑO
Artista de gran recorregut internacional, els seus vídeos i instal•lacions s’han pogut veure en centres com el de San Martín a Buenos Aires, el Konstnarshuset d’Estocolm, o la galeria Copperfield de Londres.
Ha presentat el seu treball en el New York Film Festival, Flaherty Seminar (Colgate University), BAFICI (Argentina) o en el Festival de Cali (Colòmbia).
Patiño va rebre el 2013 el premi com a millor director emergent al Festival de Locarno amb “Costa da Morte”. El seu primer llargmetratge va rebre fins a 15 premis més en festivals com Jeonju IFF (Corea del Sur), FICUNAM (Mèxic D.F.), Festival dei Popoli (Itàlia), Valdivia IFF (Xile) o en el Festival Europeo de Sevilla.

HAMACA PROJECTA: CICLE DE CINE I VÍDEO/18,19 i 20 de maig LOIS PATIÑO