Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

HAMACA PROJECTA_ALEX REYNOLDS

19:0021:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Screening

L’obra d’ Àlex Reynolds busca un equilibri entre l’emoció i la distància crítica. Les seves peces obliguen a l’espectador a participar activament, convertint el seu cos i la seva mirada en un element més de l’obra per qüestionar el seu lloc en aquesta. Els seus treballs més recents aprofundeixen en el cos com a eina essencial per explicar històries i envair o connectar amb els altres, ja sigui a través de la reescriptura performativa de “Juana” (2013) o en treballs sonors com “Jeanette” (2012).

Àlex Reynolds viu i treballa entre Brusel.les i Berlin. Fa pel•lícules i projectes en diferents formats per a un únic espectador en els què desplaça elements cinematogràfics a situacions quotidianes. Exposicions i projectes recents inclouen “Contornos de lo audiovisual: Puntos para un movimiento que rodea”, Tabakalera, Donosti; “De día”, Artium, Vitoria; “Stiff Hip Gait”, Komplot, Brusel.les; “We Can’t Go Home Again”, CAC, Vilnius; “Elisabet, Lena, Tobias…”, Biblioteca nacional de teatro y música, Estocolmo; o “A Trip to the Moon, Before and After Film”, Bonniers Konsthall, Estocolm. Les seves pel•lícules han estat presentades en itineràncies i festivals com Les Rencontres Internationales, Aesthetica Film Festival o Kunstfilmtage Düsseldorf.