Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

House of the Seas. Taller familiar (2-5 anys)

Lloc: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: 3€
Infantil

Sabies que les obres d’art estan vives? Quan som en un museu estem envoltades d’objectes que, en un primer moment, ens poden semblar estàtics, però aquests objectes artístics estan plens de moviments màgics i de diverses possibilitats de cossos. Farem un recorregut sensorial per l’exposició de Fina Miralles mentre explorem les seves obres com a referència per crear les nostres, que, durant un temps, formaran part del museu. Podem convertir el nostre cos en una obra d’art? Jugarem a transformar la nostra imatge i les nostres corporalitats per trobar les potencialitats d’allò que som o d’allò que podem arribar a ser.

A càrrec de Xavier Manubens, artista.

En aquests moments és complicat trobar-nos amb altres persones, però des del programa En família volem seguir proposant espais d’exploració artística en els quals puguem seguir imaginant-ne d’altres possibles. Tot adaptant-nos a les noves coordenades que dibuixen els protocols d’aquests temps de pandèmia, oferirem això que anomenem tallers bombolla. Cada taller està pensat per a una sola família, per a persones que conviuen. Seran tallers de 45 minuts en els quals explorarem diversos espais del museu. Aquestes bombolles no estaran aïllades perquè les propostes sempre tindran present aquesta continuïtat entre les diverses famílies que vinguin als tallers. Encara que no ens puguem trobar físicament, deixarem pistes, recorreguts i senyals, i les bombolles aniran dibuixant tota una cartografia de l’anar fent plegades d’altres maneres.

House of the Seas Taller familiar (2-5 anys)