GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

IDN 2015: Dansa a la pantalla 2

19:00 h
Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Screening

MIGMETRATGES

  • Europe Endless/ Anita Cembrero 

dansa-pantalla2.europe-petita

Un dia al Parlament Europeu i a l’àrea circumdant. El treball i l’estil de vida dels euròcrates van inspirar aquesta pel·lícula, que es desenvolupa al districte de la UE a Brussel·les i compta amb la participació de diversos ballarins. Els personatges ballen, corren i llisquen a través dels espais buits en una atmosfera més enllà del temps, descontextualitzada, en un no-arquitectònic.

  • Between Entrance and Exit/ Boris Paval Conen/ Jiri Kylián

dansa-pantalla-2.between-petita

Between Entrance and Exit (2013) és una estranya indagació a través d’un laberint de records, remordiments, culpa i desig. Un home i una dona s’estimen, lluiten l’un amb l’altra i es desitgen. En un espai en canvi constant intenten bastir de significat el temps que queda entre l’«entrada» i la «sortida». Després de la seva reeixida col·laboració el 2006 a Car Men (Prix d’Italia), el coreògraf Jiří Kylián i el director Boris Paval Conen tornen a treballar en una nova pel·lícula.


En el Mercat disponemos de asientos reservados para personas que utilizan silla de ruedas. Ponte en contacto con nosotros en publics@mercatflors.cat para que podamos garantizarte una buena atención.

 

IDN 2015: Dansa a la pantalla 2