GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

IDN 2015: Instal·lacions

Lloc: Mercat de les Flors
Carrer de Lleida, 59, 08004
Barcelona
Preu: Activitat gratuïta

Tots els dies a partir de l‘obertura de portes al Hall

WALK ME 

Direcció: Maria Phillippou

WalkMe_imatge2

Creada amb els artistes locals Helena Lizari i David Dalmazzo, en el marc de Léim Project/EU Culture Programme

Una intervenció en un espai adreçada a generar noves experiències per al cos.

Quantes vegades parem atenció als espais que habitem, les ciutats on vivim, els centres comercials per on passegem? Quin impacte tenen aquests espais estructurats en les nostres activitats, les nostres rutines, el nostre moviment?

En un esforç per conscienciar sobre la importància que tenen aquestes interaccions físiques per al nostre cos i, de retruc, per a la nostra salut i la nostra creativitat, us convidem a mirar amb uns altres ulls l’estructura dels espais que utilitzeu. Reconsidereu el que és normal i penseu més en el que és natural.

Què passaria si les escales no fossin escales, sinó tobogans? I si el terra mai no fos pla? O si als centres comercials en lloc d’amples passadissos hi hagués ponts suspesos? I si veiéssim el món com un espai de joc?

Walk Me: acompanyeu-nos i descobriu-ho!

Tots els dies a partir de l‘obertura de portes a la Sala SG

JENSEITS Instal·lació 3D estereoscòpica

de Billy Cowie

billiy-cowie-petita

La dansa es porta a terme en dues escales blanques verticals (virtuals) espaiades de manera que gairebé no es poden veure dos ballarins alhora. Les escales, per una banda, són un símbol de la transició i de la mort (Jenseits, en alemany, també es refereix a l’altra vida). Per altra, tenen una funció coreogràfica ja que defineixen els espais on els ballarins habiten, com si fos l’escala musical que permet a l’oient interpretar una melodia. Una sèrie d’imatges visuals de l’artista alemany Silke Mansholt es projecten sobre els ballarins, les escales i el fons progressant cap a la foscor al llarg de la peça.

Presentada gràcies al suport del Barcelona Brithish Council

IDN 2015: Instal·lacions