Imágenes en papel

Lloc: Galería Miguel Marcos
Jonqueres, 10
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

La Galeria Miguel Marcos es complau a presentar Imágenes en papel, una mostra que vol ser un homenatge a aquest mitjà de creativitat, amb l’exhibició dels treballs de cinc artistes contemporanis: Alberto Barcia, Antón Lamazares, Víctor Mira, José Morea i Kristinn Nicolai.

El paper, sovint subestimat, és aquí elevat a una plataforma d’expressió excepcional, oferint una diversitat d’enfocaments i estils dins del panorama de l’art contemporani. Des dels emocionants colors de Lamazares fins a les composicions abstractes de Morea, passant per la provocadora pintura de Nicolai, per la intrínseca obra de Mira i la precisió de Barcia, cada obra reflecteix l’habilitat tècnica i la visió creativa única del seu autor.

Imágenes en papel, convida a explorar les possibilitats infinites d’aquest mitjà aparentment simple, on la textura, el color i la forma constitueixen un engranatge que permet la creació de narratives visuals captivadores. Aquesta exposició és un testimoni de la seva versatilitat i la seva capacitat per transmetre emocions profundes i complexes.

Imágenes en papel