Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

In Cycling Mode: The Wilson Exercises. Anna Craycroft i Marc Vives

Lloc:

Preu: 250€
Exposició

Des de la tardor de 2012 i en el marc del projecte The Wilson Exercises, els artistes Anna Craycroft i Marc Vives han intercanviat materials i investigacions amb l’oficina curatorial Rivet. Es tracta d’un mètode i un procés de treball que evita tot allò que avaluï i que trenca les distincions clares entre fer, crear i mostrar. In Cycling Mode és la segona proposta en format expositiu de The Wilson Exercises, precedida per una residència a Rogaland Kunstsenter (Noruega) l’estiu de 2014 i per l’exposició The End of Summer, presentada al REDCAT (Los Angeles) l’hivern de 2014. Els treballs que es podran veure a l’Espai 13 són continuacions de The End of Summer.

En relació amb In Cycling Mode, Pedagogies de fricció, el programa de mediació de Lesson 0, es proposa obrir una reflexió sobre la formació d’artistes a través d’un diàleg entre el marc de les condicions educatives actuals i la diversitat de contextos de treball de la pràctica artística contemporània. Per altra banda, continuen les col·laboracions amb professorat de primària i secundària, iniciades al principi del cicle, amb la realització de propostes educatives.