IN_prescindibles. primavera 2014

21:00 h
Lloc: La Poderosa
C/ San Germá, 5 - 3º
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance, Presentació

Aquí teniu la fisonomía d’aquesta nova edició IN primavera del 2014 .

Un cop més ens ve carregada de propostes diverses tant en la seva manera de concebre el cos en escena com en el seu moment del procés de creació , esperem que sigui del vostre interès .

PROGRAMA

  • Gray Magick | Clara Amaral i Nina Đekić
  • # performancesintitulo | Col · lectiu Deria + Rectificadora
  • Filosofia amena | Col · lectiu Ameno
  • Networking Monologue ( or the song I wrote trying to find you ) | Claudia Pagès

DIES : 7 i 8 de juny
ATENCIÓ! HORARI PRIMAVERA: dissabte a les 21:00 i diumenge a les 21.00h
LLOC : Riereta, 18 2a planta – Tel 934.431.980 ( Metro: Paral · lel Universitat )
RESERVES : info@lapoderosa.es
BO DE AJUT: 5 €

 

Gray Magick | Clara Amaral y Nina Đekić

Gray Magick és una col · laboració entre Clara Amaral i Nina Đekić que s’han graduat com a companyes de classe en SNDO a Amsterdam el juliol de 2013.
Gray Magick investiga els intents coreogràfics per alliberar o fer visibles les forces incrustades en un objecte , en concret una eina.
Com actuar en una eina i perceben que actua sobre vostè . Una eina que s’assumeix com un fòssil del passat, que s’excava en el present i un artefacte del futur que viatja enrere en el temps

Una eina com una tecnologia , una eina com una extensió del cos humà .

Concepte , coreografia i interpretació: Clara Amaral i Nina Đekić

Clara Amaral va néixer el 1984, Portugal . Graduada de SNDO al juliol de 2013. Clara és enguany guanyadora del DanceWEB Beques . Va col · laborar el 2013 amb Carles Casallachs i en aquest moment col · labora amb Nina Djekic .
Nina Đekić Nascuda el 1989 a Ljubljana , Eslovènia . Graduada de SNDO el 2013 Des de setembre 2014 és estudiant en Sandberg Instituut a Amsterdam , on viu i treballa també en estreta col · laboració amb Clara Amaral , Esther Arribas i Simon Asencio .

Networking monologue (or the song I wrote trying to find you) |Claudia Pagés

Networking Monologue ( or the song I wrote trying to find you ) és una performance concebuda en dues parts : una xerrada i un concert.
En aquests dos modes de speeches ​​sobrevenen temes antagònics. El Ted Talk i el concert . El capital social i la potencialitat corporal. La intenció i la intensitat. El curricular i l’oci. L’econòmic i el no lucratiu. El poder i l’amor a qualsevol.

Encara que aquestes dues parts es plantegin com oposades, el ritme intrínsec d’elles és repetit per un constant salt : d’un paràgraf a un altre , d’un contacte potencial al següent, d’un sistema individual a la creació de xarxes socials….
<<+info

Creació i interpretació: Claudia Pagès

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona amb estudis de patronatge i costura de l’Escola de Moda felicitat Duce .
He ensenyat el meu treball individualment en Tanssipaikka ( Mitjana Lume Gallery. Hèlsinki. FI), així com participat en exposicions col · lectives com Què hi ha de nou , vell ? ( Can Felipa . Barcelona )o Taking Time ( curada per Nora Sternfeld . Galleria Augusta . Hèlsinki . FI)
Ha estat resident a NauEstruch ( Sabadell. ES) i seleccionada en beques com RMIT University Grants for Projects ( Melbourne. AUS ) o la Sala d’Art Jove 2014 ( Barcelona. ES) . Actualment sóc resident a Hangar (Barcelona, ​​ES) .

Filosofía amena | Colectivo ameno

És una breu conferència sobre la vida . Com s’ha de viure ? ¿ Cal seguir algun camí ? I si és així quin camí cal seguir ? Filosofia d’estar per casa amb tocs domingueros.

Creació i direcció : Ameno

Ameno és el fundador , príncipal , president , secretari , tresorer i únic integrant de COL · LECTIU AMÈNO . Després voler ser futbolista i cantant de rock , va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència el va portar , després de llargues reflexions , a voler convertir-se en pallasso . Va començar improvisant al carrer i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia , amb la qual va estar en alguns festivals i actuant per bona part de Catalunya.
+info

# performancesensetitol | Col · lectiu Deria + Rectificadora

Partim dels happenings de la improvisació i de la performance en un marc ideal , una oportunitat per fer un inventari raonat de les diferents formes d’intervenció artística en els espais dels museus .
# Performancesensetitol a donat nom a una sèrie d’intervencions , improvisacions i accions en què encara estem treballant . Les reinvencions ens ajuden a escodrinyar entre les relacions que anem creant .

Intèrprets: Rober Romero i Trinidad García Espinosa
Creació Sonora: Rosario Sales
Fotografia i vídeo: laura Carrau

A finals del 2000 neix el Col · lectiu amb la necessitat de formar un Grup de treball independent al recinte l’antiga casa de nines , lal barri de Gràcia .
www.laucau.com

 

IN_prescindibles. primavera 2014