Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Inauguració de "ACTE 35: Tatiana Busto Garcia. Paisaje en Fuga (microhistorias en una ciudad interrumpida)"

19:3022:00 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

“ACTE 35: Tatiana Busto Garcia. Paisaje en Fuga (microhistorias en una ciudad interrumpida)” presenta l’obra que l’artista ha realitzat en el marc de la Beca Han Nefkens – Postgraduats UB del 2015. En aquesta exposició, coorganitzada per la Fundació Suñol, la Fundació Han Nefkens i el Màster en Producció i Recerca Artística de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, l’artista pren la ciutat de Barcelona com un laboratori per a encontres fortuïts des d‘un pensament visual i literari d’alt component poètic. L’exposició recull les instal·lacions resultants de cinc itineraris per la ciutat i que poden ser llegides de forma completament transversal.

Tatiana Busto Garcia adopta pràctiques similars a la coneguda deambulació situacionista per acostar-se a àmbits urbans poc considerats, tot entrant en la psicologia de les subjectivitats dels petits territoris que conformen l’objecte del seu treball. Tal i com apunta la comissària de l’exposició, Teresa Blanch, la ciutat és un excel·lent paisatge de potencialitats alhora que una fàbrica de desitjos i desencants, confiances i conflictes amagats sota les capes dels seus senyals i inacabables remors. L’artista pren aquesta ciutat com a escenari del seu projecte, realitzant una obra que es un retrat de com cada racó de la ciutat es constituït per les contingències de les persones que l’habiten.