GRAF, l’agenda que suma totes les agendes.

Si encara no reps la nostra Newsletter, pots subscriure't aquí

Inauguració de l'exposició "Observació dels forats negres"

Lloc:
Enric Prat de la Riba 77, 08401 Granollers (Barcelona)
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

La força gravitacional massiva dels forats negres comporta que aquests no puguin ser estudiats ni observats de manera directa perquè engoleixen fins i tot la llum. De vegades, les imatges funcionen de la mateixa manera: atrauen la nostra mirada, engoleixen la nostra atenció i, fins i tot, devoren i acumulen en el seu interior els significats que les rodegen. És, per tant, un coneixement que parteix d’allò liminar i negatiu.

Alexandra Laudo parteix d’aquesta premissa per articular una exposició que aglutina projectes d’artistes en residència a l’Espai d’Arts durant el 2023, els quals aborden la imatge i la pràctica artística visual de manera indirecta i moltes vegades contra-visual, especialment quan es tracta de representacions conflictives o d’esdeveniments traumàtics.

L’exposició explora com podem construir constel·lacions d’imaginaris treballant la representació visual no en la seva totalitat i de manera frontal, sinó des de la col·lateralitat, l’aproximament parcial, intermitent i fragmentari.

Comissària: Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura]

Artistes participants: Lurdes R. Basolí, Eva Marín, Marta Pareja, Mercè Soler i Rubèn Tresserras

Organitza: Roca Umbert Fàbrica de les Arts i Ajuntament de Granollers, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Inauguració de l’exposició “Observació dels forats negres”