Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

INAUGURACIÓ DEL NOU ESPAI DE múltiplos

20:0023:00 h
Lloc: múltiplos
Joaquim Costa, 24
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Ens fa molt feliços comunicar-vos que el proper dijous 6 de novembre inaugurem el nostre nou espai, i volem celebrar-ho amb tots/es vosaltres!

Després d’un temps d’experiència nòmada durant el qual hem instal.lat la nostra llibreria en diversos espais de projectes amics, hem decidit finalment establir-nos a la part del darrere de la galeria etHALL, en el carrer Joaquim Costa de Barcelona, al barri del Raval.

Amb l’obertura de la nova llibreria tindreu (per fi!) accés permanent a les nostres publicacions, i a un programa de presentacions i activitats amb diferent format, amb el focus sempre posat en aspectes relacionats amb la concepció, producció, distribució i exhibició de publicacions d’artista.

Tot i comptar amb un espai permanent, el nostre esperit nòmada seguirà present amb viatges freqüents al context internacional, per a seguir oferint visibilitat i possibilitats de circulació a les publicacions amb les que treballem, que com sabeu es un dels nostres grans interessos.

Us esperem el proper dijous per a celebrar junts l’obertura del nou espai, desitjant que l’abraceu amb il.lusió, per a que entre tots el convertim en un lloc que en el que hi succeeixin coses!