GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Esquinçar superfícies. A cura de Renan Camilo

18:0021:00 h
10:0019:00 h
Lloc: Sala d'Art Jove
Calàbria, 147
08015 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

aquí radica el nostre gest: esquinçar les superfícies al món tal com el coneixem o com ens l’han donat a conèixer.

i és que al darrere de les superfícies en què vivim i en què fem el que fem trobem no sols la matèria i la disposició orgànica, sinó també tota la maquinària humana i discursiva d’on procedeix una certa lògica a la vida mateixa.

esquinçar les superfícies de sentit és atemptar-se a la contingència del que encara és necessari, i, fins i tot, urgent.

per això compartim uns projectes artístics que demostren una capacitat esmolada de reconèixer la realitat circumdant, de reaccionar davant del que existeix i que està determinat en les seves infraestructures, per posar de manifest la provisionalitat de tota i qualsevol superfície quan els seus límits i termes són esquerdats.

en aquest cicle expositiu, els nostres artistes treballaran tant les problemàtiques reflectides com la pròpia consciència que les reflecteix, que generaran vies de recerca i artístiques que repensen altres sensibilitats.

a cura de renan camilo, art jove curadoria 2023

artistes: ada fuentes i biel llinás, blanca arias, david cejudo, eduard gil, ezequiel soriano, helena laguna, joan antoni forcadell i guillem gasparin calvet, las calatrava (nil martín, laura riera, júlia valdivielso i cristina sanz-gadea), luca calderó, marc monllau, maria estrada montenegro, maria giró coll, martí de la malla i ona trabal, meritxell de soto, mireia bover capdevila i xè canal calvo, paula gibert roset, ramon balcells, santiago colorado

Esquinçar superfícies. A cura de Renan Camilo