Inauguració exposició "La bellota se alegra de convertirse en roble" de Carla Nicolás

11:0014:00 h
Lloc: PIRAMIDÓN
Concili de Trento, 313, planta 16
08020 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

Aquest dissabte 13 d’abril, de 11h a 14h, dins del circuit AR-DE et convidem a la inauguració de “La bellota se alegra de convertirse en roble”, la nova exposició individual de l’artista aragonesa Carla Nicolás!

La mostra ens submergeix en una narrativa on convergeixen la dona, l’alquímia, el coneixement i la natura. En la seva obra Carla Nicolás (Zaragoza, 1981) reflexiona sobre l’impacte del treball domèstic femení en el capitalisme i la persistència de la caça de bruixes. A més, explora el roure com a símbol de llibertat i estabilitat històrica, així com el coure, metall associat a Venus en l’astrologia, que es converteix en part essencial del procés creatiu.

Cada peça reflecteix una relació íntima amb la terra i la història, vinculada als paisatges de la natura aragonesa. Fusionant tradició i innovació en les seves creacions, Nicolás presenta una mostra que discorre entre la fotografia, el dibuix i elements en clau escultòrica.

No et perdis l’oportunitat de gaudir de la mostra aquest proper dissabte, on la inauguració estarà acompanyada de música, vermut i la possibilitat de visitar els estudis dels artistes.

¡T’esperem!

Inauguració exposició “La bellota se alegra de convertirse en roble” de Carla Nicolás