(INDISTINCT CHATTERING)

Lloc: adn galeria
Mallorca, 205
08036 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

ADN Galeria presenta la tercera exposició de l’artista Laura Llaneli, coneguda pel seu treball en l’àmbit de l’art sonor. En aquesta ocasió, el projecte (INDISTINCT CHATTERING) parteix dels conceptes “paisatge sonor” i “ecologia acústica” per presentar una pràctica artística en què es pot remetre al so sense produir-lo o reproduir-lo, a través del text i del llenguatge.

Podem parlar d’un so que no sona? Cal que generem més estímuls sonors en una societat tan sorollosa? Podem remetre a sons subjectius des de l’experiència col·lectiva? Podem servir-nos del silenci del llenguatge per representar sonoritats?
Com ja apuntava Murray Schafer als anys seixanta amb la creació dels conceptes “paisatge sonor” i “ecologia acústica”, les ciutats tenen les seves pròpies identitats sonores que es transformen a velocitats trepidants, modificant i apujant el volum del seu ambient sonor. Així arribem a la contemporaneïtat, on l’acumulació de capes sonores ha donat peu a societats sorolloses en què la informació es dilueix.

(INDISTINCT CHATTERING)