Inviting Life | Stella Rahola and Roger Paez

Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Els estudiants del Master’s degree in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces d’Elisava (MEATS), liderats pels professors Stella Rahola Matutes i Roger Paez, proposen una re-lectura del Pavelló de Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich a partir dels seus materials constitutius.

Seguint el projecte ‘Beautiful Failures’ (2019-2021) – que s’interrogava sobre la fragilitat i la vulnerabilitat a partir dels dos materials més delicats de la construcció del Pavelló: el vidre i el travertí – en aquesta segona part, ‘Inviting Life’ (2021-2023), explorem els canvis que transformen els materials per efectes naturals a partir de l’estudi de les lloses de travertí.

El creixement de molses i líquens sobre les pedres del Pavelló és sovint interromput per unes tasques de manteniment que busquen donar al Pavelló un aspecte d’invariabilitat que es correspongui amb la seva imatge mítica i prefixada. L’efecte del biòtop del jardí en els materials del Pavelló i les vinculacions amb altres agents orgànics creen un desequilibri, una tensió, que pot produir un canvi perquè la matèria no és mai estable.

Inviting Life | Stella Rahola and Roger Paez