It is a lover who speaks and says

19:0021:00 h
Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

It is a lover who speaks and says, un projecte col·laboratiu de Homesession i Bar Project, és una exposició de tres artistes de diferents procedències. Cada artista presenta obres que contenen la qualitat del treball fet a mà de manera particular. Daniela Caderas pren com a referent visual les rajoles del carrer a Barcelona i ho transforma en el seu propi llenguatge usant el brodat. Mire Lee presenta un conte i una escultura figurativa, retrat d’una noia que ha conegut a Barcelona. Dorian Sari mostra un teixit a gran escala, un objecte trobat al pis de Bar Project en el que ha creat rastres densos i obsessius amb dos textures diferents. Com una amalgama, l’exposició crea una escena on diferents energies es troben i parlen directament però també de manera afectiva al públic.

Daniela Caderas (Suïssa, 1983) utilitza una gran varietat de materials quotidians en les seves escultures i instal·lacions. La seva pràctica diversa es basa en els llegats de les tècniques artesanals com el brodat, la costura i la forja. Provant i jugant amb les imatges contemporànies basades en la cultura occidental, Caderas obre un diàleg crític entre art, moda, estil de vida i materialisme.

Mire Lee (Corea, 1988) explora els motius interiors que existeixen en les  propietats i materials de l’escultura. Fent servir diversos medis diferents de l’escultura, la seva obra recent estudia la forma de l’energia, com l’impuls, la vitalitat, l’encant i el sentimentalisme.

Dorian Sari (Turquia, 1988) és un artista visual multidisciplinari que observa la política, la mobilitat i els moviments socials. A partir de la mirada cap als éssers humans i les seves cultures Sari projecta la mitologia personal en les seves instal·lacions, tot sublimant l’actualitat amb materials trobats al carrer.

 

Mire Lee (Corea, 1988) és artista resident de Homesession durant el juliol i agost de 2017. Graduada en Escultura i Arts Media el 2013 per la Universitat Nacional de Seul, la seva obra usa diversos medis per explorar l’impuls i energies així com les contundents característiques pròpies dels medis tridimensionals. El 2014 va realitzar l’exposició individual The War Isn’t Won by Soldiers It’s Won by Sentiment al Insa Art Space i ha participat en projectes com A Snowflake (Kukje Gallery, Seoul, 2017), Do it 2017 Seoul (Ilmin Museum, Seul, 2017), The art of not landing (Cake Gallery, Seoul, 2016) i Mediacity Seoul Neriri Kiruru Harara (SeMA, Seul, 2016), entre d’altres.

 


It is a lover who speaks and says