GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Josep M. Codina | Memento

Lloc: M|A|C Presó
Muralla de la Presó, 2
08302
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Nascut a Mataró l’any 1958, Josep M. Codina ràpidament va començar a crear el seu propi llenguatge pictòric per desenvolupar un univers particular. Des de la primera exposició individual a Mataró l’any 1985, ha conreat una llarga trajectòria expositiva en institucions públiques i privades a nivell nacional i internacional.

L’exposició a Ca l’Arenas recull una selecció d’obres de creació recent i fins i tot inèdites que dialoguen en un entorn de contrastos entre diferents tècniques i formats. Les seves obres es mostren com a testimonis del cicle vital amb títols tan suggerents com “Gènesi”, “Paisatges amb xiprer i estany”, “Octubre” i “Davallament”, sèries de forta càrrega ideològica i personal.

L’obra de Codina es defineix pel caràcter introspectiu. En aquesta instal·lació al M|A|C ens mostra la seva visió més íntima i particular del pas del temps i dels records en un exercici de reflexió sobre la memòria personal i col·lectiva.

Aquesta intervenció forma part de l’exposició Oratge, a cura de Bernat Puigdollers, la qual es pot veure a Ca l’Arenas. Centre d’art del Museu de Mataró fins al 6 d’octubre de 2024. L’exposició forma part del projecte “Singulars”, un cicle que des de 2015 promou la difusió d’un artista local de reconeguda trajectòria.

Més informació al web https://www.mataroartcontemporani.cat/

Josep M. Codina | Memento