JUST DESIRE. SØREN EVINSON

20:0022:00 h
Lloc: Antic Teatre
Carrer de Verdaguer i Callís, 12
08003 Barcelona
Preu: De 12€ a 15€
Arts en Viu

JUST DESIRE és un solo que ens mostra una sèrie de fantasies delirants articulades, totes, al voltant del desig, a través d’una cascada inesgotable d’acció, paraula i cant.

Suau, brillant, llis i continu, JUST DESIRE és com els acabats dels objectes de consum més inspiradors del nostre temps. Com un telèfon de gamma alta, un perfum de luxe o el cotxe més ràpid del món –el Tesla Roadster–, la performance se’ns ofereix com l’objecte del nostre desig. JUST DESIRE és un solo que ens proveeix d’una sèrie de fantasies delirants articulades, totes, al voltant del desig. La interacció fluida i constant entre els materials i l’intèrpret crea una seqüència que beu dels imaginaris mainstream de la nostra cultura, però que s’endinsa en llocs insondables. En aquesta cascada inesgotable d’acció, paraula i cant, la performance especula més enllà de la noció d’un jo i de la idea d’una col·lectivitat desarticulada.

Søren Evinson es forma a l’Institut del Teatre i completa els seus estudis en performance a la Universitat de Londres, on es gradua amb honors. Investiga amb el cos, la veu, la paraula, els materials i els objectes per construir peces que reflexionen sobre la idealització de la cultura contemporània. El seu primer solo, A Nation is Born in Me, es va estrenar al festival TNT i s’ha presentat al Centre National de la Dance de París, al Festival Next de Valenciennes i al Festival Grec, entre d’altres.

JUST DESIRE. SØREN EVINSON