Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. La majoria dels espais romandran tancats fins a nou avís. Per més informació consulteu el web de cada espai.

KAMCHÀTKA COMPANYIA KAMCHÀTKA

19:0020:30 h
Lloc: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Vuit personatges perduts per la ciutat, cadascun d’ells amb la seva maleta. Viatgers
o immigrants?
Ingenus, curiosos, amb les emocions a flor de pell, no coneixen les normes, les nostres regles, la nostra manera de viure. El seu joc és tan subtil que es confon amb la realitat. És així com s’obre un espai de diàleg, on l’espectador es torna actor de l’intercanvi i de l’experimentació.
Kamchàtka es converteix finalment en un mirall: el dels nostres comportaments vers l’altre, l’estranger, el diferent. Construirem el futur amb els Kamchàtka o els rebutjarem?
Un teatre de carrer intens i actual, que parla de fronteres amb tota la humanitat del món.
Gran premi MiramirO 2008 – Festival Internacional de Teatre de Carrer de Gent, Bèlgica.
Idea original i direcció artística : Adrian Schvarzstein. Intèrprets: Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Ada Vilaró, Prisca Villa. Una producció de CARRER 88, S.L., amb l’acompanyament de Melando, i recolzada en gira per l’Institut Ramon Llull.