La Barrejada, laboratori culinari-creatiu amb Lina Ruiz, Columba Zavala i Raúl M. Candela

17:3021:30 h
Lloc: Local de la Puri
Puríssima Concepció, 28 Sants-Montjuïc
08004
Preu: Activitat gratuïta
Taller

La cuina com un espai de pensament, reflexió i acció comunitària; un dispositiu de processos per a la investigació i creació col·lectives. A través de les històries i relacions que travessen els aliments, l’acte de cuinar i la comensalitat, es proposa generar un espai d’experimentació i joc, en el qual les accions culinàries, poètiques, visuals, escèniques i sonores puguin succeir simultàniament, creant una recepta única i irrepetible de caràcter col·lectiu. Aquest espai ludicoculinari també pretén treballar amb la memòria històrica entorn de la cuina, posant al centre de la taula les capes complexes que se’n deriven, com territori, economia, migració i gènere.

Per fer-ho, la cuina situada al local de La Puri, al carrer de la Puríssima Concepció del barri del Poble-sec, serà l’espai on s’activarà un diàleg transdisciplinari en què puguin convergir diferents tècniques i llenguatges artístics.

La Barrejada és una suma d’ingredients, de persones, llenguatges i històries que es mesclen a l’olla comuna, en una olla revolta o en una menjussa, per crear un territori comú. Perquè creiem que només a través de la mixtura d’elements, de la trobada entre disciplines diferents, de la mescla de diverses històries i experiències vitals, és possible habitar el món en comunitat.

Ingredients: 

  • un manat de sabers diversos;
  • un grapat de llenguatges artístics;
  • unes quantes cullerades de pràctiques comunitàries;
  • un pessic de curiositat, error i intuïció.

 

Elaboració:

Combineu tots els ingredients i cuineu-los a foc lent al local de La Puri.

 

Places limitades. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Per més informació, visiti la web de La Capella.

 

La Barrejada, laboratori culinari-creatiu amb Lina Ruiz, Columba Zavala i Raúl M. Candela